Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα

7. 5ος αιώνας π.Χ. και συμπόσια 16 / 12 / 2012

Πώς διοργανώνεται άραγε ένα συμπόσιο; Θα έχει τραγήματα, αυλιτρίδες; Κότταβο θα παίξουμε; Μήπως υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός; Με τη Βικτωρία Τσουκαλά, διδάκτορα Αρχαιολογίας και εργαζόμενη στο Κέντρο Τεκμηρίωσης του Εθνικού Κέντρου Ερευνών, συζητάμε για τα συμπόσια, τις επιρροές από τις ξένες κουζίνες, αλλά και την επίδραση του πολιτεύματος στη διατροφή. Ακόμα μιλάμε για συνταγές, σάλτσες, δίαιτες και τη χορτοφαγία στην κλασική Αθήνα.

Ειδήσεις από το skai.gr

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά