Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα
12. Οθωμανική περίοδος και Ενετοκρατία (B΄Μέρος) 20 / 01 / 2013
Το τραπέζι του φτωχού και το τραπέζι του έχοντα. Η συμβίωση λαών με διαφορετικές κουλτούρες, σε μία αμοιβαία αλληλεπίδραση. Γαστρονομία, η συνήθεια του πασατέμπο και η εμφανής σφραγίδα της Δύσης στα Επτάνησα. Μαζί μας η ομότιμη καθηγήτρια Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ελένη Αγγελομάτη – Τσουγκαράκη.