Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα

17. Η κουζίνα της Σμύρνης 03 / 03 / 2013

Ξενάγηση στην κουζίνα της Σμύρνης, με την Ελένη Μπίστικα, δημοσιογράφο και την Νένα Ισμυρνόγλου, συνεργάτιδα του περιοδικού «Γαστρονόμος». Συζητάμε για την περίεργη μοναδικότητα της γεύσης της σμυρναίικης κουζίνας, την πρόσμιξη των φυλών που οδήγησε στην πρόσμιξη των γεύσεων και φυσικά για τη συνταγή και όλα τα μυστικά για τα περίφημα σμυρναίικα σουτζουκάκια.

Ειδήσεις από το skai.gr

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά