Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα

15. Πολίτικη κουζίνα (Γ΄Μέρος) 17 / 02 / 2013

Με την πολυγραφότατη Σούλα Μπόζη, συζητάμε για την πολυεθνική κοινωνία της Πόλης, ενώ το γεύμα μας συνεχίζεται με μπουρεκάκια, μύδια τηγανητά, πιλάφι με φρέσκο βούτυρο, μαγιονέζα σπιτική και πολλά, πολλά άλλα. Τι άρωμα μας μένει τελικά από τη βόλτα στην Κωνσταντινούπολη, ποια η σχέση των κατοίκων της με τη θάλασσα; Και το πιο σημαντικό… τι θα φάμε για γλυκό;

Ειδήσεις από το skai.gr

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά