Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα

13. Πολίτικη κουζίνα (Α΄Μέρος) 27 / 01 / 2013

Δε μπορεί κανείς όταν μιλάει για την ελληνική διατροφή να μη σταματήσει στην πολίτικη κουζίνα. Στεκόμαστε στο σταυροδρόμι του μεταξιού και των μπαχαρικών. Κωνσταντινούπολη, όπου ανατολή και δύση μπλέκονται, μια αγορά που δεν υπάρχει η λέξη «έλλειψη».  Με οδηγό την πολυγραφότατη Σούλα Μπόζη, ανοίγουμε τα τετράδια συνταγών των γυναικών της Πόλης.

Ειδήσεις από το skai.gr

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά