Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα

22. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Β’ Μέρος) 07 / 04 / 2013

Με την αείμνηστη Εύη Βουτσινά, μαγείρισσα, συγγραφέα και αρθρογράφο στο περιοδικό «Γαστρονόμος», επισκεπτόμαστε την κουζίνα των βασιλικών ανακτόρων και ξεφυλλίζουμε παλιά βιβλία μαγειρικής. Μπαμπάδες με συνταγή του 1893, σάλτσα ανταλούζ, τουρνεντό α λα μπεαρνέζ και φυσικά… η ιστορία της ελληνικής σαλάτας.

Ειδήσεις από το skai.gr

mode_comment Πες την άποψή σου
volume_up LIVE volume_up Ακούστε ζωντανά